top of page
Search

Szabályok összegzése

Updated: Aug 29, 2022

  1. Udvariasság Légy udvarias és konstruktív, ne sértegess másokat, még akkor sem, ha más a véleményed!

  2. A kommunikációs stílus A rasszista, trágár, agresszív, gyűlölködő, pornográf etnikai hovatartozásra utaló, stb. hozzászólások törlésre kerülnek. A weboldalon tilos más felhasználók zaklatása! Továbbá nem megengedett ás felhasználók hibái vagy írási stílusának kifigurázása. A trágár szóhasználat nem megengedett, még a csillagozott formában sem. (pl.: f*sz, f_sz) A témához szólj, hozzá, kerüld az egyszavas hozzászólásokat, egész mondatokban fejezd ki magad (nem megengedett pl.: LOL, rofl)! Ne írj csupa NAGYBETŰVEL!

  3. A posztok stílusa Beszélj választékosan, inkább írj sokat, hogy a mondanivalód egyértelmű legyen! A képek, hangulatjelek, videók linkek használata megengedett.

  4. Feltöltött tartalmak Az oldalra feltöltött képek fájlok nem mondhatnak ellent egyik szabálynak sem. Ellenkező esetben, a kép vagy fájl eltávolítását és büntetéseket vonhat maga után. A profilképeket és a borítóképeket is ellenőrzés alatt tartjuk, és ha a feltöltésükkel a felhasználó megszegi a szabályt, magyarázat nélkül törölni és büntetni fogjuk.

  5. A szabályok megszegése A nem megfelelő tartalmú posztokat, hozzászólásokat töröljük illetve szerkesztjük. Azokat a felhasználókat, akik többszöri figyelmeztetés ellenére (egy felhasználót háromszor figyelmeztetünk,) is megszegik a szabályokat, letiltjuk vagy töröljük a fiókját, ebben az esetben a weboldalra a későbbiekben sem regisztrálhat. Erről további információkat találsz az ”Egyéb információk” nevű csoportban.

  6. A regisztráció feltételei A weboldalra csak 10 éven felüli személy regisztrálhat, aki hamis születési dátumot ad meg, a fiókja törlését vonhatja mega után. Azzal, hogy valaki regisztrál elfogadja ezt a szabályzatot.

  7. Talált hibák Minden felhasználó köteles az oldalon talált hibákat jelenteni. Ha egy hiba miatt a felhasználó olyan dolgokat tud tenni, amire nincs jogosultsága (a jogosultságokról az "Egyéb információk" csoportban tájékozódhatsz), azonnal jelentenie kell az adminoknak.

  8. Adatok és adatvédelem Minden felhasználónak kötelessége a jelszavát titokban tartani. Ha valaki úgy érzi, hogy ez kitudódott, megváltoztathatja a bejelentkezési űrlapon az "Elfelejtettem a jelszavam" lehetőségre kattintva. Az adminok a jelszavadon kívül látják az összes adatot, amit megadtál. Ha egyes adatok eltávolítását szeretnéd kérni, vedd fel velük. Ezek az adatok a felhasználó "profil" lehetőségénél sem fognak látszani. Ha csak azt szeretnéd, hogy más felhasználók ne lássák bizonyos adataidat, töröld ki vagy módosítsd a titkosságát a mező jobb felső sarka fölött található ikonon keresztül.

  9. Moderátorok és adminok A weboldal moderátorai tartatják be ezen szabályokat. Ha megkérnek valamire, kövesd a kérésüket, mert, ha nem teszed, büntetésben részesülhetsz. Aki ezzel a joggal visszaél a fentiekben említett büntetést kaphatja.

  10. Más felhasználók jelentése Aki azt gondolja, hogy egy másik személy megsértette a szabályokat vegye fel a kapcsolatot az egyik adminnal/moderátorral. Minden esetben megvizsgáljuk, hogy az illető tényleg sérti-e a fentiekben meghatározott alapszabályokat. Ha úgy ítéljük meg, hogy az adott személy minden szabályt figyelembe vett és betartott akkor ebben az esetben nem intézkedünk. A döntés végleges. Minden további üzenet az ügy lezárása után további büntetést vonhat maga után. A weboldalon megjelenő tartalmakért az Adortech nem vállal felelősséget.

60 views0 comments
bottom of page